صفحه شخصی نیلوفر ایزد نیا   
 
نام و نام خانوادگی: نیلوفر ایزد نیا
استان: هرمزگان - شهرستان: قشم
رشته: کارشناسی معماری - پایه نظام مهندسی: دو
شغل:  معمار
تاریخ عضویت:  1389/01/20
 روزنوشت ها    
 

 مروری بر پارک علمی آکسفورد بخش معماری

5

مینا انوری آریا
پارک علمی آکسفورد از طریق همکاری میان دانشکده مگدالن، آکسفورد و شرکت بیمه پرودنشال شروع به توسعه نمود. این همکاری به منظور فراهم ساختن حداکثر هماهنگی با مقتضیات و نیازهای محیطی در یک محیط جذاب برای شرکتهای مادر تکنولوژیکی وعلمی در همه ابعاد خود صورت‌گرفت.
بیشتر از 250000 فوت مربع از فضاهای اداری و آزمایشگاهی در همان اوایل کامل شد و هم اکنون توسعه به صورت زیربنایی جریان دارد و در توسعه نهایی تقریباً به 700000 فوت مربع خواهد رسید.

مالکیت
برطبق یافته‌های ویلیام در وینفلن و بیشاپ در وینچسترو لردچانسلور در انگلستان، دانشکده مگدالن یکی از مشهورترین و قدیمی‌ترین دانشکده‌های دانشگاه آکسفورد است. این دانشکده سابقه طولانی در موفقیتهای علمی دارد و شش نفر از دانشمندان این دانشکده برنده جایزه نوبل در فعالیتهای علمی شده‌اند.
شرکت بیمه پرودنشال یکی از بزرگترین شرکتهای بیمه انگلستان می‌باشد. در پارک تحقیقاتی آکسفورد شرکت پرودنشال به وسیله مدیریتهای سرمایه‌گذاری مورد بررسی و قضاوت قرار گرفت. قابل توجه است که این شرکت نتیجه بسیاری از توسعه‌های موفق در سالهای اخیر وحاصل سرمایه‌گذاری بالغ از 7 میلیارد پوند در انگلستان می‌باشد.

محیط
فضای دلگرم کننده و دست نخورده همواره عامل مؤثری در طراحی برای پارک می‌باشد، و بالغ بر 6 جریب زمین با پوششی از انواع درختان در این منطقه وجود دارد.
طراحی آینده شامل کمربندی از پوشش درختان/ بیشه، فضای مرطوب، باتلاقگونه، دریاچه و یک دالان حیات وحش در حاشیه جویبار است. و طراحی فضاهای اطراف ساختمانها پرندگان، حیوانات، گیاهان و درختان را به رشد و جلوه‌گری وا می‌دارد.
توضیح کامل در این مورد در نشریه رتورت تابستان سال 2000 بیان شده است.

جذابیتها
ساختمانهای پارک در محوطه زیبایی قرار گرفته‌اند و امکان راه رفتن دور برکه‌ها و در طول مسیر جوی‌ها، اطراف پارک وجود دارد. جذابیتهای عمده پارک عبارتند از: کنفرانس، غرفه‌های همایش و یک رستوران که همه در مرکز مگدالن قرار گرفته‌اند.

اتحاد بین ملتها
پارک علمی آکسفورد نوعی اتحاد و همکاری را با سه پارک مهم خارجی دارا می‌باشد.
مرکز شهر دانشگاهی، فیلادلفیا، آمریکا، پارک تحقیقاتی کیوتو، ژاپن و پارک تکنولوژی استرالیا (آ.تی.پی.) سیدنی، استرالیا، پیوستگی در پارک علمی با اهداف زیر حاصل می‌شود:
-‌ ایجاد انگیزه تبادل تکنولوژی میان شرکتهای مستقر در پارک.
-‌ تشویق کردن و کمک کردن شرکتهای مستقر در پارک علمی جهت بسط دادن فعالیتهای خود به وسیله ایجاد دفاتر و شرکتهای فرعی خارجی.
-‌ دو وجهی کردن پیشرفت پارکهای علمی تحقیقاتی درهر یک از مناطق دیگر.

منبع:
www.oxford.sp.com


آرک نیوز

سه شنبه 23 آذر 1389 ساعت 14:36  
 نظرات